Adres - Reisverslag uit Nijmegen, Nederland van Suzanne Albers - WaarBenJij.nu Adres - Reisverslag uit Nijmegen, Nederland van Suzanne Albers - WaarBenJij.nu

Adres

Door: Suzanne

Blijf op de hoogte en volg Suzanne

22 Augustus 2005 | Nederland, Nijmegen

Hallo allemaal

Ook al woon ik er nog niet, ik heb mijn adres van Spanje al. Wil je me dus een kaartje sturen als ik daar ben, dan kan dat naar:

Asensio Calle Orense 12
03003 Alicante

Wil je weten waar dat ongeveer ligt, kijk dan op de foto's! Ook zijn er wat foto's van de omgeving te zien.

Groetjes Suus

Superleuke site! We zullen er vaak terugkomen :P

Groetjes Lin en Lou :P:P:

• 31 Augustus 2005 - 20:17

Wendy:

He suusje, Leuke pagina. Ik zal er starks veel op kijken.
    dikke kus
    wen

• 02 September 2005 - 13:06

Cindy Engelbart:

He Suus,

erg leuk idee, die site van je. Ik hoop dat het goed met je gaat, maar zo te horen wel. Ik zal je avonturen in de gaten houden ;)!

Liefs Cindy

• 22 September 2005 - 09:31

Esther:

Heel veel plezier! Dat gaat vast wel lukken. Ik hou je in de gaten. Enne vergeet niet om VEEL foto's te plaatsen

Liefs, Es

• 23 September 2005 - 14:34

Hanny:

Hallo suzanne,
    Bijna is het zover spannend hoor!!
    Veel succes en maak er iets leuks van!!

groetjes van hanny

• 27 September 2005 - 19:00

Leonie:

Hee Suzanne,

Heel veel plezier in Spanje! Maar dat zal vast wel lukken :-) Leuk om zo op de hoogte te blijven...

groetjes Leonie

• 28 September 2005 - 19:36

Michaja (espanederlander):

He meiske, effe voor je vrienden en familie: je komt te wonen op C/orense 12 , 5 C (5 de verdieping). Handig voor al die nederlandse bladen die jij natuurlijk opgestuurd krijgt. x

• 29 September 2005 - 11:42

Cindy Engelbart:

Lieve Suus,

hele goede reis en veel succes de eerste daagjes in Spanje. Heb je ook nog n mailtje gestuurd...

Liefs Cindy